Løb

UDFORDR DIG SELV OG VORES EKSPERT

Amy, vores ekspert i Nexcare™ produkter, har fået de oftest stillede spørgsmål af Nexcare™-brugere.

AMY KROHN,
Produktudviklingsspecialist

 • Cykel

  Hvorfor skal jeg vælge Nexcare™?

  Hos Nexcare™ designer vi ikke blot fremragende plastre og forbindinger kun til det ene formål. Vi går videnskabeligt til værks for at finde bedre måder at hele sår på og gøre folk glade igen. Derfor tager vi førende hospitalsprodukter og stiller dem til rådighed for dig.


 • Skal sår ikke holdes tørre for at kunne hele?

  Nix. Hvis såret tørrer, heler det langsommere, især hvis der dannes sårskorpe. Vores vandtætte forbindinger og plastre fungerer som sårskorpe og fremmer et sundt helingsmiljø, samtidig med at der stadig kan komme luft til.
   


 • Is

  Hvilken funktion har plasterets form?

  Diamantformen giver en komplet 360-graders forsegling omkring hele pudens overflade. Det giver en stærkere forsegling og en bedre beskyttelse mod snavs, bakterier og alt andet.


 • Hvordan får jeg plasteret til at klæbe bedre?

  Det er ganske enkelt. Sørg for, at området er rent og fri for creme eller salve. Vores Nexcare™ plastre med en 360-graders forsegling klæber nemt.
   


 • Under vandet

  Hvis det er vandtæt, hvordan kan det så være åndbart?

  Godt spørgsmål! Vores vandtætte plastre er fremstillet af en unik vandtæt membran. Denne membran har mikroskopiske lufthuller, der er for små til, at vandmolekyler kan passere igennem, men store nok til, at helende ilt kan komme ind.


 • Hvordan fjerner jeg et plaster så smertefrit som muligt?

  Vores vandtætte plastre er faktisk designet til nem fjernelse. Tag fat om en kant, og træk væk fra såret parallelt med huden. Derved frigøres klæbemidlet, og plasteret kommer af uden grimasser eller skrig. Du bør også prøve vores plastre til følsom hud, som er designet til at sikre, at det bliver siddende men at det fjernes, uden at det gør ondt.


 • Hvorfor er der en hvid kant omkring de vandtætte plastre?

  Papirrammen omkring vores vandtætte plastre hjælper med at sætte plasteret på, uden at det krøller. Den ultratynde film tilpasses din krop og er ikke i vejen for dine daglige aktiviteter. Rammen forhindrer plasteret i at krølle sammen og sikrer en enestående vandtæt forsegling til huden.
   


 • Amy Krohn

  Hvem er vores ekspert?

  Amy er en af vores stjerneeksperter. Hun har til opgave at udvikle og teste nye produkter for dig. Ved at lytte til og reagere på dine spørgsmål og problemer kan hun gå hjem i sit laboratorium og sammen med sit team af forskere udvikle bedre metoder til at hele sår. Hun er også virkelig klog.