1. Denmark
 2. Nexcare™ Brand
 3. Ofte stillede spørgsmål
Kaffekop

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Svar på oftest stillede spørgsmål om Nexcare™ produkter og brugen af dem.


 • Hvordan anvendes Nexcare™ Aqua 360o plastre?

  1. Rens såret grundigt
    
  2. Træk indpakningen fra hinanden
    
  3. Grib fat i fligen i enden, og træk plasteret af indpakningen
    
  4. Læg plasteret på såret, og tryk det fast, da plasteret ikke klæber, hvis det flyttes
    
  5. Fjern papiret ved åbningerne

 • Hvordan får jeg et plaster eller en sårforbinding til at blive på huden?

  Når du har vasket sårområdet, skal du duppe det tørt, før du sætter plasteret eller sårforbindingen på. Bagefter skal du undgå at gnubbe på plasteret eller forbindingen eller udsætte det/den unødvendigt for væske.


 • Hvor ofte skal jeg skifte plasteret?

  Skift plasteret hver dag eller flere gange om dagen, hvis det bliver vådt eller snavset. Hvis du bruger Nexcare™ Aqua 360o plastre, behøver du ikke skifte dem, hvis de bliver våde (tydeligvis).


 • Hvordan fjerner jeg plastre eller tape, som sidder fast, fra min eller mine børns hud?

  Hvis plasteret ikke frigøres umiddelbart, skal du ikke trække i det. I stedet kan du arbejde lidt babyolie eller madolie ind i klæbemidlet for at få plastret til at løsne sig fra huden. Eller brug is (dækket med et stykke køkkenrulle) i højst 5 minutter. Is gør klæbemidlet sprødt, så det kan løsne sig.


 • Hvor kan jeg købe Nexcare™ produkter?

  Nexcare™ produkter kan købes på de fleste apoteker og online. Du kan se, hvor et bestemt produkt forhandles, ved at finde det i vores produktkatalog og klikke på "forhandler".


 • Indeholder Nexcare™ produkter naturgummi med latex?

  Nexcare™ plastre, herunder Nexcare™ Aqua 360o, Nexcare™ Active 360o, Nexcare™ Comfort 360o og vores Nexcare™ Sensitive 360o er IKKE fremstillet af naturgummi med latex.

  De fleste af vores førstehjælpstape og -bandager er heller ikke fremstillet med naturgummi med latex. Den eneste undtagelse er Nexcare™ Athletic Wrap.

  Hele ColdHot™ produktserien er heller ikke fremstillet med naturgummi med latex, undtagen betræk til ColdHot™ Comfort, ColdHot™ Premium Flexible-omslag og ColdHot™ Bælte til ryg og mave.

  Hvis et Nexcare™ produkt er fremstillet med naturgummi med latex, vil det fremgå af emballagen.


 • Skal jeg fjerne omslaget, når jeg opvarmer Nexcare™ ColdHot kompres til flergangsbrug?

  Ja, du skal fjerne omslaget, før du opvarmer det, og følge anvisningerne for opvarmning eller afkøling på produktet. Kontroller omhyggeligt kompresset for utætheder, og placer det i omslaget, eller pak det ind i et klæde. Kontroller, om det har den ønskede temperatur ved at lægge det tildækkede kompres på underarmen. Hvis det er for varmt, skal du lade det køle ned. Når temperaturen er som ønskes, lægges kompresset på det ønskede område.


 • Hvordan bruges Nexcare™ ColdHot kompresset til kuldeterapi?

  Kuldeterapi anbefales de første 48 timer efter en skade.
   

  1. Opbevar gelkompresset i fryseren i mindst to timer før brug.
    
  2. Placer kompresset i omslaget, eller pak det ind i et klæde.
    
  3. Læg det indpakkede kolde gelkompres på det skadede område. Fjern kompresset, hvis det føles ubehageligt. Kompresset må ikke anvendes i mere end 20 minutter ad gangen.

 • Har I produkter til følsom hud?

  Hvis din hud har tendens til at reagere på klæbemidler, kan du prøve vores sortiment af produkter til følsom hud. De er designet til nem fjernelse og kan flyttes. Fås som plastre, tape og bandager.